Donacions

L’incendi del 22 de juliol ens va fer malbé material, ens va originar avaries i una despesa extra en combustible a hores d’ara inassolibles per nosaltres.

Pots col·laborar amb les ADF de l'Alt Empordà fent un ingrés al compte corrent:

La Caixa 2100 8147 57 23 00048223

Si ho prefereixes també pots fer el teu donatiu directament a la web mitjançant el botó de Paypal

 

 

 

Les ADF som entitats sense ànim de lucre que lluitem integralment contra els incendis forestals, això vol dir que estem presents en tot el procés: prevenció, vigilància i extinció.

La nostra principal i pràcticament única font d’ingressos són els ajuts de les administracions .

El voluntariat és una peça clau de les ADF, els nostres voluntaris no perceben cap contraprestació econòmica per la seva dedicació.

Des del 2010 no hem rebut cap ajut per la compra d’EPI Equips de Protecció Individual dels nostres voluntaris.

L’any 2010 es retalla un 8,5% l’ajut d’inversió i el 2011 ni es convoca això vol dir 0 € per dotar-nos o renovar el material.

A hores d’ara no se’ns ha fet la bestreta corresponent al 2012, que ens permet pagar les assegurances i reparacions del nostre material i vehicles.

Les subvencions de la Diputació de Girona aquests 2012 també s’han vist reduïdes al voltant d’un 35%.

 

Malgrat això les ADF continuem al peu del canó, si convé rascant-nos les nostres butxaques perquè el país no se’n ressenti.

En data 31 d'agost de 2012 la Generalitat ens ha ingressat el 10€% pendent de l'ajut de funcionament del 2011 i la totalitat de l'import corresponent a la coordinació de la campanya d'estiu 2011.

 

Continuem necessitant la vostra col·laboració. .

Moltes gràcies!

@ADFAltEmp

#incendis