ADF Sant Llorenç de la Muga

L’ADF de Sant Llorenç de la Muga va ser creada al juny del 2012 i és formada per 16 propietaris forestals, l’Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga i la Societat de Caçadors del municipi, a més de voluntaris amb carnet groc i verd. Tots els membres d’aquesta ADF són veïns de Sant Llorenç que coneixen molt bé el territori forestal i els recursos de què es disposen en cas d’actuació.

Amb només dos anys de vida, l’ADF de Sant Llorenç va arrencar sense cap recurs econòmic ni material i sobreviu bàsicament gràcies a donacions privades i l’esforç de la junta i voluntaris. L’actitud positiva i la il·lusió els compensen la manca de subvencions que els arriben.

L’ADF Sant Llorenç de la Muga comprèn els termes d’aquest municipi, on es troben l’espai d’interès natural dels penya-segats de la Muga i una petita part de l’Alta Garrotxa. Al territori que englobla aquesta ADF també cal destacar el centre històric de Sant Llorenç de la Muga, que compta amb patrimoni de gran valor com el Pont Vell, les Muralles, La torre de Guaita o els Portals de Dalt o Baix.

 

 

@ADFAltEmp

#incendis