ADF Les Llances

L’ADF Les Llances és l’agrupació de defensa forestal més jove de l’Alt Empordà. Tot i que fou creada l’any 2008, no va ser fins l’any 2013 que se li va donar un impuls definitiu gràcies a la renovació de la junta i la incorporació de 18 voluntaris, entre els quals es troben dues dones.

 

Les Llances, que ha assolit la seva plenitud operativa l’estiu del 2014, engloba el terme municipal de Llançà, que compta amb 27,98 km2 de superície i 17 km de costa, que queden compresos entre el Cap Ras al nord, i la desembocadura del Rec d’En Feliu, al sud. Aquest territori comprèn les terres que formen la vall de la riera de Valleta i arriba fins al Puig d’Esquers, de 606 metres d’altitud.

A cavall entre els vessants sud-oriental de la Serra de l'Albera i l'extrem septentrional de la Serra de Rodes, l’ADF Les Llances dedica els seus esforços a formar voluntaris en qüestions de seguretat i prevenció d’incendis. Mercès a la col·laboració de l’Ajuntament de Llançà i l’empresa d’extracció de minerals LLANSA, S.A., Les Llances gaudeix de fa poc d’un vehicle tot terreny equipat amb moto-bomba per a poder realitzar tasques de suport a l'’extinció d’incendis. A més a més, aquest any participa per primera vegada a la campanya d’estiu de prevenció d’incendis forestals, servei fet possible gràcies a un conveni amb la Diputació de Girona.

 

Si vol formar part d'aquesta ADF contacti amb: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Seguiu aquesta ADF al Facebook a ADF 308 Llançà.

@ADFAltEmp

#incendis